Spinner labs

Svenn Richard Mathisen, Daglig Leder

Merge-IT kjenner «IT-sjargongen» godt, noe som har gjort rekrutteringen meget effektiv. Selskapet har vært en viktig brikke i rektureringsprosessen for en rekke av våre ansatte. Prosessene har alle vært gode og for oss er det viktig at også kandidater som ikke når opp blir godt ivaretatt. Det blir de ved hjelp av Merge-IT. Som bedrift i Vestfold liker vi at de snakker godt om regionen og sprer budskapet om at faglig spennende stillinger også er å finne utenfor hovedstaden. Merge IT kan trygt anbefales.

Historier

Vi har skrevet suksesshistorier med våre kunder og konsulenter som vi er stolte å ha jobbet med. Hver historie er unik, og nei, vi har ikke tvunget noen til å bli med på det.

Kontakt oss

Gjennom årene har vi rekruttert mange supre mennesker som definitivt har vist sitt aller beste til oss i prosessen. Noen har kommet til oss, andre har blitt headhuntet. Noen har vært ærlige om at de ønsker seg bort fra eksisterende arbeidsplass fordi de ønsker seg nye utfordringer. Dette er absolutt ikke uvanlig. Vi ser mennesket. Vi ser glimtet! Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!
Mette
Daglig leder
mette@merge-it.no
916 16 084