Sherpa Consulting

Sigbjørn Høgne, Daglig Leder

Merge IT har vært Sherpa Consulting sin rekrutterings partner i flere år. Selskapet har rekruttert mange av våre dyktige BI konsulenter vi har i dag. 
Vi valgte Merge IT på grunn av deres kompetanse og erfaring innenfor IT-bransjen og er veldig fornøyd med rekrutteringsprosessen, der hver enkelt kandidat ble presentert på en profesjonell måte.  Merge IT var lydhøre for vårt behov og skjønte vår bedriftskultur, slik at vi endte opp med mange gode kandidater. Vi er faktisk så fornøyde med Merge IT at vi har anbefalt de til våre kundekontakter i vårt siste nyhetsbrev! Vi ser frem til videre godt samarbeid med Merge IT i tiden fremover.

Historier

Vi har skrevet suksesshistorier med våre kunder og konsulenter som vi er stolte å ha jobbet med. Hver historie er unik, og nei, vi har ikke tvunget noen til å bli med på det.

Kontakt oss

Gjennom årene har vi rekruttert mange supre mennesker som definitivt har vist sitt aller beste til oss i prosessen. Noen har kommet til oss, andre har blitt headhuntet. Noen har vært ærlige om at de ønsker seg bort fra eksisterende arbeidsplass fordi de ønsker seg nye utfordringer. Dette er absolutt ikke uvanlig. Vi ser mennesket. Vi ser glimtet! Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!
Mette
Daglig leder
mette@merge-it.no
916 16 084