Multicase

Geir Holme, Utviklingssjef

Hurra for Merge-IT! Merge-IT har nå levert ti utviklere til våre team. Rekrutteringstjenesten svarte absolutt til våre forventninger. De satte seg godt  inn i faget vårt, miljøet og profilen på hva vi var ute etter av kompetanse og personlighet. Vi føler som kunde at vi også har lært noe nyttig underveis i prosessen. Vi ser på Merge-IT nå som samarbeidspartnere og kommer til å bruke dem i fremtidige prosesser ved nyansettelser. Vi gir våre varme anbefalinger om Merge-IT videre.

Historier

Vi har skrevet suksesshistorier med våre kunder og konsulenter som vi er stolte å ha jobbet med. Hver historie er unik, og nei, vi har ikke tvunget noen til å bli med på det.

Kontakt oss

Gjennom årene har vi rekruttert mange supre mennesker som definitivt har vist sitt aller beste til oss i prosessen. Noen har kommet til oss, andre har blitt headhuntet. Noen har vært ærlige om at de ønsker seg bort fra eksisterende arbeidsplass fordi de ønsker seg nye utfordringer. Dette er absolutt ikke uvanlig. Vi ser mennesket. Vi ser glimtet! Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!
Mette
Daglig leder
mette@merge-it.no
916 16 084