Edisys Consulting

Jostein Frømyr, Daglig Leder

Edisys Consulting har valgt Merge-It som sin prefererte samarbeidspartener på rekruttering. Etter å ha forsøkt flere andre rekrutteringsselskaper som verken har greid å levere aktuelle kandidater, eller hatt særlig fokus på oss som kunde, har det vært en glede å samarbeide med Merge-It. Vi har blitt prioritert, kandidatlistene vi har fått har vært kvalitetssikret, kommunikasjon og engasjement har vært upåklagelig - og vi har i løpet av kort tid ansatt to nye konsulenter ved hjelp av Merge-It.

Historier

Vi har skrevet suksesshistorier med våre kunder og konsulenter som vi er stolte å ha jobbet med. Hver historie er unik, og nei, vi har ikke tvunget noen til å bli med på det.

Kontakt oss

Gjennom årene har vi rekruttert mange supre mennesker som definitivt har vist sitt aller beste til oss i prosessen. Noen har kommet til oss, andre har blitt headhuntet. Noen har vært ærlige om at de ønsker seg bort fra eksisterende arbeidsplass fordi de ønsker seg nye utfordringer. Dette er absolutt ikke uvanlig. Vi ser mennesket. Vi ser glimtet! Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!
Mette
Daglig leder
mette@merge-it.no
916 16 084